29-vjeçari nga Fieri, Fatjon Myrtaj, prej shtatorit të 2019-ës është shpallur i hùmbur nga familjarët. Të ftuara në “Shqipëria Live”, ishin nëna e të riut, Faria dhe dy motrat e tij.

Ata dyshojnë se familjari i tyre është vrárë nga i kushëriri, Perlat Myrtaj, pasi Fatjoni, sipas nënës së tij Faries i kishte marrë pesë milionë lekë bòrxh nuses së nipit të Perlatit.

Ndërkohë e motra e Fatjonit, thotë se më shumë se sa për lekët, ata dyshonin se nusja e nipit të Perlat Myrtaj, kishte një marrëdhënie jashtmartesore me të vëllanë, për këtë arsye sipas saj dhe e kanë vrárë.

Fatjon Myrtaj, a 29-year-old from Fier, has been declared a family member since September 2019. Invited to “Albania Live”, were the mother of the young man, Faria and his two sisters.

They suspect that their family member was killed by his cousin, Perlat Myrtaj, after Fatjoni, according to his mother Faries, had taken five million lekë from the bride of Perlat’s nephew.

Meanwhile, Fatjon’s sister says that more than the money, they suspected that Perlat Myrtaj’s nephew’s daughter-in-law had an extramarital affair with her brother, so according to her, they killed her.