Redon Meksi, djali i ish-kryeministrit Aleksandër Meksi, është gjobitur mbrëmjen e kësaj të enjteje për thyerje të rregullave anti-Covid.

Lajmin e bën me dije vetë i riu, i cili shkruan në Facebook duke bërë ironi se i kishte mbaruar letra higjenike dhe kishte dalë se mos i jepte ndonjëri, por në vend të kësaj mori letrën e gjobës.

“Kaloi ora 20.00, kur cte shoh me kishte mbaruar letra higjenike. Thash po dal njehere verdall se do me japi ndonjeri… dhe ne fakt ashtu ndodhi , me dha nje polic kete copen e letres

pertej shakase, nuk ka asnje akt te botuar ne fletore zyrtare per uljen orarit te shtetrrethimit ne 20.00, dhe pervec kasaj konstatohem ne shkelje te urdherit 616 dt 09.11.2020, i cili kufizon orarin 22.00-06.00
ps: sorry per shkrimin , pervecse ishte fleta e dyte, kisha qenin ne njeren dore , i cili i ka pak bezdi uniformat “, shkruan ai.

 

Redon Meksi, the son of former Prime Minister Alexander Meksi, was fined this Thursday evening for violating anti-Covid rules.

The news is announced by the young man himself, who writes on Facebook, making the irony that he had run out of toilet paper and had come out not to give it to anyone, but instead received the fine letter.

“It passed 20.00, when I saw that I had run out of toilet paper. I said I was going out once that someone would give it to me… and in fact that is what happened, a policeman gave me this piece of paper

beyond jokes, there is no act published in the official gazette to reduce the curfew to 20.00, and in addition I am found in violation of the order 616 dated 09.11.2020, which limits the time 22.00-06.00
ps: sorry for the writing, except it was the second sheet, I had the dog in one hand, who is a little annoyed with the uniforms “, he writes.