Profili i saj në rrjetin social “Instagram” është i mbushur me fotografi mjaft seksi dhe provokuese. Është fjala për modelen e njohur, Ada Deda, e cila shpeshherë komentohet pikërisht falë këtyre pozave.

E kështu ka ndodhur edhe së fundmi, ku ka “djegur” rrjetin me poza “hot” me rroba banje. Ajo ka pozuar pranë një panorame shumë të bukur, ku në sfond shfaqet edhe deti.

Vajza e ish-deputetes, Albina Deda, ka marrë komente të shumta nga ndjekësit e saj të cilët i shkruajnë: “Na kalle. Mu ngroh telefoni se dole ti. A ka mundësi të na lësh rehat me këto foto”.

Deda ka treguar se shumë prej fotove ku shfaqet në superformë ia bën pikërisht e ëma e saj.

Her profile on the social network “Instagram” is full of very sexy and provocative photos. It is about the famous model, Ada Deda, which is often commented precisely thanks to these poses.

And this is what happened recently, where he “burned” the network with “hot” poses in swimsuits. She posed next to a very beautiful panorama, where the sea appears in the background.

The daughter of the former MP, Albina Deda, has received numerous comments from her followers who write to her: “Call us. My phone heats up because you came out. “Is it possible to leave us comfortable with these photos?”

Deda has shown that many of the photos where she appears in superform are done by her mother.