Zëvendësdrejtori i Policisë së Tiranës, Arsen Sinomati, ka dhënë dorëheqjen nga detyra që mbante. Dorëheqja është bërë me argumentin “arsye personale”, pa sqarime të tjera.

Arsen Sinomati u ngjit në këtë post në vitin 2017, vit kur ishte shef i Komisariatit nr.2 të Tiranës.

Emri i tij është bërë i njohur pas një incidenti me bandën e Emiljano Shullazit, kreut të grupit kriminal që sot gjendet në burg. Sinomati, sipas denoncimeve nga qytetarët, u rrah nga Shullazi pse kreu kontroll në zonën ku banonte dhe vepronte grupi i Shullazit.

The Deputy Director of Tirana Police, Arsen Sinomati, has resigned from his position. The resignation was made with the argument “personal reasons”, without further explanation.

Arsen Sinomati rose to this post in 2017, the year when he was the head of Commissariat no. 2 in Tirana.

His name became known after an incident with the gang of Emiliano Shullazi, the leader of the criminal group that is in prison today. Sinomat, according to the denunciations from the citizens, was beaten by Shullazi because he carried out a control in the area where Shullazi’s group lived and worked.