Zbardhen detajet nga plagosja e dy të rinjve në ZallHerr.

Komandoja Klodian Beshiri ka qëlluar Rexhep Qefalin dhe Redi. M 23 vjeç.

Sipas informacioneve, shkak për ngjarjen midis të rinjve është bërë Daniel M. Vëllai i 23-vjeçarit, i cili ishte konfliktuar me komandon dje pasdite.
Në momentin e shtënies, autori ka qenë i shoqëruar nga bashkëshortja e tij.

Të rinjtë janë transportuar në spital, jashtë rrezikut për jetën.

Details of the injury of two young men in ZallHerr are revealed.

Commando Klodian Beshiri shot Rexhep Qefali and Redi. M 23 years old.

According to the information, the cause for the event among the young people was Daniel M. The brother of the 23-year-old, who had a conflict with the command yesterday afternoon.
At the time of the shooting, the perpetrator was accompanied by his wife.

The young people were transported to the hospital, out of danger for life.