Në 24 orët e fundit janë të shumta rastet me koronavirus në Elbasan dhe Gramsh, ndërkohë që në Librazhd ndërroi jetë edhe një inxhinier.

Nga 20 raste në Elbasan, 6 të infektuar janë mësues.

Në Gramsh janë 28 raste pozitive. Drejtoria e postës është mbyllur pjesërisht deri në dezinfektimin dhe marrjen e tamponit pasi kreu i këtij institucioni ka rezultuar pozitiv.

Po ashtu në Gramsh ka rezultuar pozitiv edhe një mësues, një nxënës dhe një infermier.

 

In the last 24 hours there are many cases of coronavirus in Elbasan and Gramsh, while in Librazhd an engineer died.

Out of 20 cases in Elbasan, 6 infected are teachers.

In Gramsh there are 28 positive cases. The post office is partially closed until the disinfection and obtaining of the buffer after the head of this institution has tested positive.

A teacher, a student and a nurse also tested positive in Gramsh