Drejtoresha e Shërbimit Social Shtetëror në Elbasan rezulton pozitive me covid-19.Per pasoje, është karantinuar i gjithë stafi i këtij institucioni

Drejtoresha e Shërbimit Social Shtetëror në Elbasan ka rezultuar pozitive me koronavirus. I gjithë stafi është izoluar pasi pritet të merret tamponi i të gjithë punononjësve.

Institucioni i shërbimit social shtetëror do të qëndrojë i mbyllur deri në një njoftim të dytë. Ndërkohë gjatë 24 orëve të fundit në qytetin e Elbasanit janë konfirmuar 4 raste të reja.

Elbasani është qarku i katërt me numrin më të lartë të rasteve më aktive në vendin tonë, 246 raste. Ndërsa Tirana ka shifrën më të lartë me 2665 raste, më pas Durrësi me 563 dhe Shkodra me 395 raste. Oranews

The Director of the State Social Service in Elbasan has tested positive for coronavirus. All staff are isolated as all employees are expected to be buffered.

The state social service institution will remain closed until further notice. Meanwhile, during the last 24 hours in the city of Elbasan, 4 new cases have been confirmed.

Elbasan is the fourth region with the highest number of most active cases in our country, 246 cases. While Tirana has the highest figure with 2665 cases, followed by Durrës with 563 and Shkodra with 395 cases.