Nga Telnis Skuqi

“Një ngjarje e tmerrshme ka ndodhur brenda një drejtorie në varësi të Bashkisë së Gjirokastrës, pas orës zyrtare të punës, në qytetin e Gjirokastrës, afro 10 ditë më parë. Policia dhe kryebashkiaku i emëruar, rilindasi Flamur Golemi, po investojnë personalisht që çështja e përdhunimit të mbahet e fshehtë. Në këtë ngjarje të pazakont u përfshin tri persona, drejtori i ndërmarrjes së ujësjellësit, Gentian Llogo, një punonjëse, si dhe i dashuri i saj. Sipas video-audio që disponoj www.imtesi.woprdpress.com, dëgjohen grushtat që merr drejtori i ndëmarrjes, ndërsa i dashuri i tij ishte dramatizuar ku e fejuara e tij, e kishte informuar se Llogo kishte tentuar ta përdhunoj atë në zyrën e tij.

«Kush je ti që prek të dashurën time», – dëgjohen në video-audio dhe pas 5 sekondash dëgjohen ulërimat e Llogos, teksa i dashuri godishte papushim Llogon. Burime të sigurta nga stafi i përfaqësuesit politike të PS për qarkun e Gjirokastrës, Bledi Çuçi, i thanë gazetarit Skuqi se lidhur me këtë ngjarje është informuar personalisht Ministri i Brendshëm, por për shkak të fushatës elektorale, çështja ndaj Llogo është mbajtur e fshehtë, deri në dorëheqjen e tij si drejtues i ndërmarrjes.”

 

By Telnis Skuqi

“A terrible event happened inside a directorate under the Municipality of Gjirokastra, after the official working hours, in the city of Gjirokastra, about 10 days ago. The police and the appointed mayor, the renaissance Flamur Golemi, are personally investing in keeping the rape case secret. Three people were involved in this unusual event, the director of the water company, Gentian Llogo, an employee, as well as her boyfriend. According to the video-audio available at www.imtesi.woprdpress.com, the punches received by the director of the company are heard, while his boyfriend was dramatized where his fiancée informed him that Llogo had tried to rape him in his office.

“Who are you to touch my girlfriend”, – are heard in the video-audio and after 5 seconds the screams of Llogo are heard, while the boyfriend was constantly hitting Llogo. Reliable sources from the staff of the SP political representative for the Gjirokastra region, Bledi Çuçi, told journalist Skuqi that the Minister of Interior was personally informed about this event, but due to the election campaign, the case against Llogo was kept secret until in his resignation as head of the enterprise. “