Ka humbur jetën drejtori i birrës “Peja”, Ernest Jusufi. Dyshohet se prej ditësh po luftonte kundër virusit Covid19,

Ka humbur jetën drejtori i birrës “Peja”, Ernest Jusufi.

Ai dyshohet se prej ditësh po luftonte kundër virusit Covid19, por fatkeqësisht ka humbur jetën. Jusufi po trajtohej në një spital në Shkup.

Lajmin e ka bërë të ditur Adriatik Kelmendi, gazetari i njohur kosovar.

“Ernest Jusufi, një afarist shembullor dhe një shok i mirë. Ngushëllime famijes dhe miqve të shumtë!”, ka shkruar Kelmendi.

The director of “Peja” beer, Ernest Jusufi, lost his life. It is suspected that he had been fighting against the Covid19 virus for days,

The director of “Peja” beer, Ernest Jusufi, lost his life.

He is suspected of having been fighting the Covid19 virus for days, but unfortunately lost his life. Jusufi was being treated at a hospital in Skopje.

The news was announced by Adriatik Kelmendi, a well-known Kosovar journalist.

“Ernest Jusufi, an exemplary businessman and a good friend. Congratulations to the family and many friends! ”, Wrote Kelmendi.