Mediat italiane kanë publikuar detaje të reja në lidhje me zhdukjen në Shqipëri të biznesmenit, Davide Pecorelli.

Përveç hetimeve që po zhvillohen në Shqipëri, mediat fqinje shkruajnë se për zhdukjen e 45-vjeçarit hetime ka hapur edhe Prokuroria e Peruggias.

Po sipas mediave italiane, një prej punonjëseve të Pecorelli-t i ka rënë numrit të telefonit dhe zilja mësohet se ka rënë disa herë, por askush nuk është përgjigjur.

Ndërkohë rezultatet e ADN-së të kockave të gjetura brenda makinës së djegur dhe sendeve të Davide Pecorelli-t mund të hedhin dritë për fatin e sipërmarrësit italian, të zhdukur në Shqipëri më 6 janar.

Hera e fundit që ai është futur në WhatsApp është data 6 Janar, në orën 16:12, që është edhe dita kur ai humbi gjurmët.

Personi i parë që bëri denoncim për zhdukjen e Pecorellit, në komisariatin e Citta di Castello ishte ish-gruaja e 45-vjeçarit, e cila është shprehur se ai çdo ditë kontaktonte, pasi fliste me fëmijët.

Italian media have published new details regarding the disappearance in Albania of the businessman, Davide Pecorelli.

In addition to the ongoing investigations in Albania, neighboring media write that the Peruggia Prosecutor’s Office has opened an investigation into the disappearance of the 45-year-old.

According to the Italian media, one of Pecorelli’s employees dropped her phone number and the bell is reported to have rang several times, but no one answered.

Meanwhile, the DNA results of the bones found inside the burnt car and the items of Davide Pecorelli may shed light on the fate of the Italian entrepreneur, who disappeared in Albania on January 6.

The last time he logged into WhatsApp is January 6, at 16:12, which is also the day he lost track.

The first person to report Pecorelli’s disappearance at the Citta di Castello police station was the 45-year-old’s ex-wife, who said he had been in contact every day after talking to children.