Dr. Suela Muça, mjeke Obsetre-Gjinekologe dhe pedagoge e Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike është ndarë nga jeta. Lajmin e ka dhënë Universiteti i Mjekësisë dhe Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, por shkaqet nuk dihen ende.

Prej më shumë se 10 vitesh Dr. Muça ka qenë pjesë e pjesë e stafit akademik të Universitetit të Mjekësisë në Tiranë, pranë Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike.

Njoftimi

“Me hidhërim të thellë njoftojmë ndarjen nga jeta e Dr. Suela Muça, mjekes Obsetre-Gjinekologe dhe pedagoges së Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike.

Dr. Muça u lind në vitin 07.02.1972. Në vitin 1997 u diplomua në mjekësi pranë Fakultetit të Mjekësisë, Universiteti i Tiranës dhe më pas në vitin 2002 u specializua si mjeke Obsetre-Gjinekologe. Dr. Muça ka punuar pranë Spitalit Gjinekologjik “Koço Gliozheni”.

Prej më shumë se 10 vitesh Dr. Muça ishte pjesë e stafit akademik të Universitetit të Mjekësisë në Tiranë, pranë Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike. Ajo ishte e karakterizuar nga sinqeriteti, mirësia dhe përkushtimi i lartë si mjeke dhe pedagoge.

Largimi nga jeta i Dr. Suela Muça lë pas një humbje të madhe për mjekësinë, universitetin, familjen, kolegët, studentët, pacientët e shumtë dhe cilindo tjetër që ka pasur fatin e mirë ta njohë.

Universiteti i Mjekësisë dhe Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, përcjellin ngushëllimet më të sinqerta për familjarët dhe njerëzit e dashur.”

Sot ka ndërruar jetë edhe një mjek tjetër. Leonard Kamberi, mjek gjinekolog nga Vlora humbi betejën me Covid-19, pas dy javësh që ishte i shtruar tek Infektivi në Tiranë.

Dr. Suela Muça, Obstetrician-Gynecologist and lecturer at the Faculty of Medical Technical Sciences has passed away. The news was given by the University of Medicine and the Faculty of Medical Technical Sciences, but the causes are still unknown.

For more than 10 years Dr. Muça has been part of the academic staff of the University of Medicine in Tirana, at the Faculty of Medical Technical Sciences.

notice

“With deep sorrow we announce the separation from the life of Dr. Suela Muça, Obstetrician-Gynecologist and lecturer at the Faculty of Medical Technical Sciences.

Dr. Muça was born on 07.02.1972. In 1997 she graduated in medicine at the Faculty of Medicine, University of Tirana and then in 2002 she specialized as an Obstetrician-Gynecologist. Dr. Muça worked at the “Koço Gliozheni” Gynecological Hospital.

For more than 10 years Dr. Muça was part of the academic staff of the University of Medicine in Tirana, at the Faculty of Medical Technical Sciences. She was characterized by sincerity, kindness and high dedication as a doctor and pedagogue.

Departure from life of Dr. Suela Muça leaves behind a great loss for medicine, university, family, colleagues, students, numerous patients and anyone else who has had the good fortune to know him.

The University of Medicine and the Faculty of Medical Technical Sciences, convey the most sincere condolences to the family and loved ones. ”

Another doctor passed away today. Leonard Kamberi, a gynecologist from Vlora lost the battle with Covid-19, after two weeks that he was hospitalized at the Infectious Diseases Hospital in Tirana.