Dhoma e Mjekëve të Kosovës, ka dhënë detaje për vdekjen e doktorit Sedat Hoti, i cili humbi betejën me koronavirusin.

‘Dr. Hoti ka qenë specialist i fiziatrisë dhe i ka shërbyer pacientëve pranë Spitalit të Përgjithshëm në Prizren si shef i shërbimeve të terapisë fizikale’, thuhet në postimin e OMK-së.

Postimi i plotë i tyre:

Humb betejën me koronavirusin specialisti i fiziatrisë nga Theranda

Ndahet nga jeta Dr. Sedat Hoti

Dr. Hoti ka qenë specialist i fiziatrisë dhe i ka shërbyer pacientëve pranë Spitalit të Përgjithshëm në Prizren si shef i shërbimeve të terapisë fizikale.

Oda e Mjekëve të Kosovës, i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjarëve, miqve dhe kolegëve të tij.

The Kosovo Chamber of Physicians has provided details about the death of Dr. Sedat Hoti, who lost the battle with the coronavirus.

Dr. ‘ Hoti was a physiatry specialist and served patients at the General Hospital in Prizren as the head of physical therapy services’, it is said in the OMK post.

Their full post:

The physiatrist from Theranda loses the battle with the coronavirus

Separated from life Dr. Sedat Hoti

Dr. Hoti was a physiatry specialist and served patients at the General Hospital in Prizren as head of physical therapy services.

The Kosovo Chamber of Physicians expresses its sincere condolences to his family, friends and colleagues.