Mjeku kthehet në shtëpi, por shpërthen në lot pasi ndalon djalin ta përqafojë

Pandemia e koronavirusit po alarmon gjithë botën dhe ndërsa të gjithë janë mbyllur në shtëpitë e tyre, mjekët dhe punonjësit e kujdesit shëndetësor janë në ballë të “luftës”.

Vështirësia më e madhe e stafit mjekësor është se ata shpesh duhet të mbajnë veten larg nga të dashurit e tyre.

Një video emocionuese e një mjeku nga Arabia Saudite, i cili shpërthen në lot, pasi ndaloi djalin e tij të vogël ta përqafonte, po bën xhiron e rrjeteve sociale.

Sapo mjeku u fut në shtëpi, pasi u kthye nga spitali, djali i vogël vrapoi drejt tij me gëzim për ta përqafuar. Fëmija u ndalua menjëherë nga babai, i cili i kërkoi të largohej sepse ishte me kostumin e tij mjekësor dhe ishte kthyer në shtëpi pasi kishte trajtuar pacientët me koronavirus.

Pamjet u shpërndanë fillimisht në Tëitter dhe ka regjistruar deri më tani katër milionë shikime.

The coronavirus pandemic is alarming the whole world, and as everyone is locked up in their homes, doctors and healthcare workers are at the forefront of the “war.”

The biggest difficulty of medical staff is that they often have to keep themselves away from loved ones.

An exciting video of a Saudi Arabian doctor bursting into tears after stopping his little son to hug him is doing social networking.

As soon as the doctor came home after returning from the hospital, the little boy ran towards him with joy to embrace him. The child was immediately stopped by the father, who asked him to leave because he was in his medical suit and had returned home after treating patients with coronavirus.

The footage was originally distributed on Twitter and has so far recorded four million views.