Mjeku i njohur, Ilir Alimehmeti u shpreh në emisdionin Open se duhet bërë plazh këtë vit sepse uji detit e vret virusin.

‘Uji i detit përmban kripë dhe jod që e vrasin virusin. Ata që nuk lejojnë qytetarët të futen në det, nuk e paskan kuptuar akoma natyrën e virusit’.

‘Edhe pishina nuk është problem. Në pishinë thjesht duhet pasur parasysh grumbullimi i njerëzve. Në pishina grumbullohen shumë persona’- tha Alimehmeti.

Well-known doctor, Ilir Alimehmeti, said in the Open show that a beach should be built this year because the sea water kills the virus.

‘Sea water contains salt and iodine that kill the virus. Those who do not allow citizens to enter the sea have not yet understood the nature of the virus. ‘

‘Even the pool is not a problem. In the pool you just have to consider the crowd. Many people gather in the pools, “said Alimehmeti.