Një prej vajzave më simpatike në Përputhen është padyshim Ana.

Vajza e ëmbël e cila ka bërë për vete shumë persona me tipin e saj të brishtë. 25-vjeçarja ka lindur në Sarandë dhe jeton në Tiranë.

Zotëron një biznes të vetin dhe ka pasion gatimin.

Ana mendon se është e paparashikueshme, dhe i pëlqen adrenalina.

Në emision dhe në profilin e saj në Instagram Ana tregon një pamje tërheqëse, shumë provokuese dhe e bukur.
Mirepo, një foto po qarkullon nëpër media që tregon një tjetër profil të Anës.
Në foto tregohet bukuroshja disa vite më parë, pa make-up, shumë ndryshe nga fotot e saj të publikuara.


One of the most charming girls in Match is definitely Ana.

The sweet girl who has won over many people with her fragile type. The 25-year-old was born in Saranda and lives in Tirana.

He owns a business of his own and has a passion for cooking.

Ana thinks it ‘s unpredictable, and she likes adrenaline.

In the show and on her Instagram profile Ana shows an attractive, very provocative and beautiful look.
However, a photo is circulating in the media that shows another profile of Ana.
The photo shows the beauty a few years ago, without make-up, very different from her published photos.