Mbrëmjen e sotme në Zürich të Zvicrës u hodh shorti i shumëpritur i eliminatoreve të Botërorit 2022 i cili do të mbahet në Katar me ndeshjet e para që janë në program më datë 24 mars 2021 dhe do të përfundojnë më 29 mars 2022. Ndeshjet e këtij Botërori pritet të jenë shumë të forta pasi edhe skuadrat e përcaktuara deri më tani janë të forta dhe me shumë potencial.

Kombëtarja jonë ndodhet në grupin I dhe do të përballet në këtë turne me Anglinë, Poloninë, Hungarinë, Andorrën dhe San Marinon.

REZULTATET E SHORTIT

Grupi A: Portugalia, Serbia, Irlanda, Luksemburgu, Azerbajxhani

Grupi B: Spanja, Suedia, Greqia, Gjeorgjia, Kosova

Grupi C: Italia, Zvicra, Irlanda e Veriut, Bullgaria, Lituania

Grupi D: Franca, Ukraina, Finlanda, Bosnje Hercegovina, Kazakistani

Grupi E: Belgjika, Uellsi, Çekia, Bjellorusia, Estonia

Grupi F: Danimarka, Austria, Skocia, Izraeli, Ishujt Faroe, Moldavia

Grupi G: Holanda, Turqia, Norvegjia, Mali i Zi, Letonia, Gjibraltar

Grupi H: Kroacia, Sllovakia, Rusia, Sllovenia, Qipro, Malta

Grupi I: Anglia, Poloni, Hungaria, Shqipëria, Andorra, San Marino

Grupi J: Gjermania, Rumania, Islanda, Maqedonia e Veriut, Armenia, Lihtenshtejn

The long-awaited draw for the 2022 World Cup qualifiers was held tonight in Zurich, Switzerland, which will be held in Qatar with the first matches scheduled for March 24, 2021 and will end on March 29, 2022. The matches of this World Cup are expected to be very strong as even the teams defined so far are strong and with a lot of potential.

Our national team is in Group I and will face England, Poland, Hungary, Andorra and San Marino in this tournament.

SHORT RESULTS

Group A: Portugal, Serbia, Ireland, Luxembourg, Azerbaijan

Group B: Spain, Sweden, Greece, Georgia, Kosovo

Group C: Italy, Switzerland, Northern Ireland, Bulgaria, Lithuania

Group D: France, Ukraine, Finland, Bosnia and Herzegovina, Kazakhstan

Group E: Belgium, Wales, Czech Republic, Belarus, Estonia

Group F: Denmark, Austria, Scotland, Israel, Faroe Islands, Moldova

Group G: Netherlands, Turkey, Norway, Montenegro, Latvia, Gibraltar

Group H: Croatia, Slovakia, Russia, Slovenia, Cyprus, Malta

Group I: England, Poland, Hungary, Albania, Andorra, San Marino

Group J: Germany, Romania, Iceland, Northern Macedonia, Armenia, Liechtenstein