Me këmbët në timon, shofer i ri në rrugët tona, ka zgjedhur të udhëtojë duke sfiduar çdo mjet sigurie, duke u kthyer në rrezik për veten dhe të tjerët.

Faqja “Aksidente rrugore” ka ndarë videon e një të riu që nuk zgjedh të udhëtojë me duar në timon por gjysmë i shtrirë me këmbët në kroskot dhe dëgjon muzikë me volum të lartë.

Po në të njëjën faqe u denoncua rasti i një të riu i cili hipte sipër makinës për mnjë video në TikTok. policia i hoqi patentën dhe i vendosi 60 mijë lekë gjobë. Por duket se askush nuk merr vesh dhe ecin si kamikazë në rrugë me këmbët përpjetë.

With his feet on the wheel, the young driver on our roads, has chosen to travel challenging any means of safety, turning into danger to himself and others.

The “Road Accidents” page has shared the video of a young man who does not choose to travel with his hands behind the wheel but half-lying with his feet on the dashboard and listening to loud music.

The same page denounced the case of a young man who got on the car for a video on TikTok. the police revoked his license and fined him 60,000 lek. But it seems that no one hears and walks like a suicide on the street with their feet up.