TIRANA
Një drejtues automjeti ka ndërruar jetë në rrugën e ‘’Fush Prezës’’, afër Urës së Gjolës prej një arresti kardiak.

A.S, rreth të 60-ave ishte duke drejtuar automjetin ka pësuar atak kardiak dhe ka dalë nga rruga bashkë me mjetin ‘’Mercedes-Benz’’.

BalkanWeb siguron edhe foto nga vendngjarja teksa duket se automjeti ka përfunduar në një kanal.

NJOFTIMI NGA POLICIA

Tiranë/Informacion paraprak

Më datë 08.12.2020, rreth orës 15:45, në rrugën e “ Fush Prezes ”, në afërsi të Urës së Gjolës, shtetasi A.S. rreth moshës 60- vjeçare nën drejtimin e mjetit “Mercedez Benz” dyshohet se si pasojë e arrestit kardiak ka humbur kontrollin duke dalë jashtë rruge.

Grupi hetimor ka mbërritur në vendngjarje dhe nga veprimet pararake dyshohet se drejtuesi i automjetit ka humbur jetën si pasojë e arrestit kardiak.

Vijon puna me grupin hetimor për sqarimin e rrethanave të ngjarjes dhe përcaktimin e shkakut e humbjes së jetës.

TIRANA
A driver died on the road of “Fush Preza”, near the Gjola Bridge from a cardiac arrest.

A.S, in the 60’s was driving the vehicle suffered a heart attack and went off the road with the vehicle “Mercedes-Benz”.

BalkanWeb also provides photos from the scene as it appears the vehicle ended up in a canal.

NOTICE BY THE POLICE

Tirana / Preliminary information

On 08.12.2020, around 15:45, in the street of “Fush Prezes”, near the Gjola Bridge, the citizen A.S. around the age of 60 under the direction of the vehicle “Mercedes Benz” it is suspected that as a result of cardiac arrest he lost control and went off the road.

The investigative group has arrived at the scene and from the preliminary actions it is suspected that the driver of the vehicle lost his life as a result of cardiac arrest.

Work continues with the investigative group to clarify the circumstances of the event and determine the cause of loss of life.