Një drejtues mjeti ka humbur jetën ditën e sotme në rrethana që priten ende të zbardhen. A.S, 60 vjeç, ka qenë duke drejtuer mjetin e tij pranë Urës së Gjoles në Fushë-Prezë, kur ka humbur kontrollin e automjetit dhe për pasojë edhe jetën. Policia thotë në informacionin paraprak se dyshimet e para janë se drejtuesi I mjetit ka pësuar atak kardiak.

Tiranë/Informacion paraprak

Më datë 08.12.2020, rreth orës 15:45, në rrugën e “ Fush Prezes ”, në afërsi të Urës së Gjolës, shtetasi A.S. rreth moshës 60- vjeçare nën drejtimin e mjetit “Mercedez Benz” dyshohet se si pasojë e arrestit kardiak ka humbur kontrollin duke dalë jashtë rruge.

Grupi hetimor ka mbërritur në vendngjarje dhe nga veprimet pararake dyshohet se drejtuesi i automjetit ka humbur jetën si pasojë e arrestit kardiak.

Vijon puna me grupin hetimor për sqarimin e rrethanave të ngjarjes dhe përcaktimin e shkakut e humbjes së jetës.

A driver has lost his life today in circumstances that are still expected to be clarified. A.S, 60 years old, was driving his vehicle near the Gjole Bridge in Fushë-Preza, when he lost control of the vehicle and consequently his life. Police say in the preliminary information that the first suspicions are that the driver of the vehicle suffered a heart attack.

Tirana / Preliminary information

On 08.12.2020, around 15:45, in the street of “Fush Prezes”, near the Gjola Bridge, the citizen A.S. around the age of 60 under the direction of the vehicle “Mercedes Benz” it is suspected that as a result of cardiac arrest he lost control by going off the road.

The investigative group has arrived at the scene and from the preliminary actions it is suspected that the driver of the vehicle lost his life as a result of cardiac arrest.

Work continues with the investigative group to clarify the circumstances of the event and determine the cause of loss of life.