Zbardhet gjithë dinamika e vrasjes së Bujar Çelës, vëllait të Talo Çelës në Elbasan. Saktësisht në 05:45 të mëngjesit të sotëm Bujar Çela parkoi automjetin dhe u ul në lokalin që shërben dhe si lavash në hyrje të Elbasanit nga Tirana.

Pikërisht në atë moment, autorët e maskuar në fytyrë që e kishin ndjekur 62- vjeçarin erdhën nga rrethrrotullimi i Bradasheshit dhe kanë qëlluar prej cepit të lavazhit deri tek lokali për 50 metra largëri.

Bujar Çela, që punonte si taksist pa licencë, qëndronte çdo ditë në këtë lokal, teksa pasi u ul në tavolinë u qëllua dhe u rrëzua nga karrigia.

Gëzhoja janë gjetur në hapësirën prej 50 metra nga ku qëlluan autorët, teksa plumbat kapën edhe derën, pllakat dhe në tokë teksa dyshemeja u mbulua me gjak.

Në vendin e ngjarjes kishte dhe dëshmitarë okularë që nuk dëgjuan fillimisht të shtëna pasi pistoletat e autorëve mund të kenë qenë me silenciator, por vetë lokali ku ndodhi ngjarja dhe gjithë zona janë të ‘blinduara’ me kamera, që mund të ndihmojnë në zbardhjen e ngjarjes.

The whole dynamics of the murder of Bujar Çela, Talo Çela’s brother in Elbasan is revealed. Exactly at 05:45 this morning, Bujar Çela parked the vehicle and sat in the bar that serves as a lava at the entrance of Elbasan from Tirana.

Just at that moment, the masked perpetrators who had followed the 62-year-old came from the Bradashesh roundabout and fired from the corner of the car wash to the bar for 50 meters.

Bujar Çela, who worked as a taxi driver without a license, stayed in this bar every day, while after sitting at the table he was shot and knocked down from his chair.

The cartridges were found in the area of ​​50 meters from where the perpetrators fired, as the bullets also hit the door, the tiles and on the ground as the floor was covered with blood.

There were eyewitnesses at the scene who did not initially hear the shots as the perpetrators’ pistols may have been silenced, but the bar itself and the whole area are ‘armored’ with cameras, which can help clarify the event. .