Mëngjesin e sotëm, në afërsi të fshatit Palokastër, në pikën e bashkimit të lumit Kardhiq me lumin Drino është gjetur i pajetë trupi i një shtetasi të s*ksit mashkull, rreth 65 vjeç.

Në vendngjarje kanë shkuar shërbimet e Policisë dhe grupi hetimor po punon për identifikimin e këtij shtetasi dhe shkaqet e mbytjes së tij. Deri më tani ende nuk është identifikuar trupi.

This morning, near the village of Palokastër, at the confluence of the Kardhiq River with the Drino River, the body of a 65-year-old male citizen was found dead.

Police services have gone to the scene and the investigative group is working to identify this citizen and the causes of his drowning. So far the body has not been identified.