Një 55-vjeçar me iniciale M.K. në Berat është arrestuar pasi ka plagosur me thikë punonjësin e policisë Bashkiake G.Ç., 36 vjeç. Uniformat blu bëjnë me dije se gjatë ekzekutimit të një vendimi nga punonjësit e Bashkisë Berat, 55-vjeçari i ka kundërshtuar.

Më pas me ndërhyrjen e punonjësit të policisë bashkiake, e ka goditur atë duke i shkaktuar dëmtime. Në lidhje me këtë ngjarje materialet hetimore i kanë kaluar Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Berat, për veprime të mëtejshme.

“Nga specialistët e Seksionit për Krimet, u bë arrestimi në flagrancë i shtetasit M.K., 55 vjeç, banues në lagjen Kushtrim, Berat. Arrestimi i tij u bë pasi, gjatë ekzekutimit të një vendimi nga punonjësit e Bashkisë Berat, i ka kundërshtuar dhe më pas ka goditur me mjet prerës duke i shkaktuar dëmtime, punonjësin e policisë bashkiake, shtetasin G.Ç., 36 vjeç.

Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Berat, për veprime të mëtejshme”, njofton policia

A 55-year-old with the initials M.K. in Berat was arrested after stabbing the Municipal Police officer G.Ç., 36 years old. The blue uniforms indicate that during the execution of a decision by the employees of the Municipality of Berat, the 55-year-old objected.

Then with the intervention of the municipal police officer, he hit him causing injuries. In connection with this event, the investigative materials have been passed to the Prosecutor’s Office of the Judicial District of Berat, for further actions.

“By the specialists of the Crimes Section, the citizen M.K., 55 years old, resident in the Kushtrim neighborhood, Berat, was arrested in flagrante delicto. His arrest was made after, during the execution of a decision by the employees of the Municipality of Berat, he opposed them and then hit with a sharp tool causing injuries to the municipal police officer, citizen G.Ç., 36 years old.

The materials were passed to the Prosecutor’s Office of the Judicial District of Berat, for further actions “, the police announces