Punonjësi i Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike në Korçë është gjetur pa shenja jete mëngjesin e sotëm në vendin e quajtur “Ura e Fajnacës”.

Sipas të dhënave paraprake bëhet me dije se nuk janë konstatuar shenja dhune në trupin e të ndjerit dhe dyshohet se aim und të ketë ndërruar jetë për shkaqe natyrale.

Hetimi për rastin në fjalë është në vijim e sipër dhe pritet ekspertiza mjeko-ligjore për të vërtetuar shkakun e vdekjes.

The employee of the Public Services Enterprise in Korça was found without signs of life this morning in the place called “Ura e Fajnacës”.

According to preliminary data, no signs of violence were found on the body of the deceased and it is suspected that he died on natural causes.

The investigation into the case is ongoing and a forensic examination is expected to determine the cause of death.