Pas 55 vitesh pritje, anglezët shpresonin që futbolli të rikthehej ‘në shtëpi’. Por, pavarësisht se luftuan deri në fund, italianët iu rrëmbyen kupën e Evropës pikërisht nga shtëpia, nga Wembley i Londrës.

Kjo ka bërë që tifozët anglezë të mos e kapërdijnë disfatën e rëndë, të cilët kanë dhunuar tifozët italianë teksa po dilnin nga Wembly.

Pamjet po bëjnë xhiron e rrjetit teksa shihet se si një grup tifozësh dhunojnë kundërshtarët e tyre në mënyrë brutale dhe e gjitha kjo ndodh në prani të policisë e cila nuk ka çfarë të bëjë.

Pamje të turpshme për një skuadër që pretendonte të ishte kampione Europe. Me sa duket nuk ishin gati.

After 55 years of waiting, the English hoped that football would return ‘home’. But, despite fighting to the end, the Italians snatched the European Cup right from home, from Wembley in London.

This has made English fans not swallow the heavy defeat, who raped the Italian fans as they were leaving Wembly.

The images are making the rounds of the network as it is seen how a group of fans brutally rape their opponents and all this happens in the presence of the police which has nothing to do.

Embarrassing sight for a team claiming to be European champions. Apparently they were not ready.