Mbrëmjen e djeshme teksa komentonte finalen e Euro 2020, komentatori i vjetër sportiv Dritan Shakohoxha ka shpallur kandidaturën për president të FSHF.

Ai e njoftoi këtë në ekran duke i njoftuar të gjithë shqiptarët që do të mbetet pjesë e sportit duke kandiduar për president të FSHF kundër Armand Dukës në zgjedhjet e ardhshme.

“Do lë gazetarinë, por në ambientin e sportit do të jem dhe do të jem gjatë. Çfarë të them më hapur? Do kandidoj për president të FSHF, kam bindjen se do të fitoj”, u shpreh ai.

Last night, while commenting on the Euro 2020 final, the old sports commentator Dritan Shakohoxha announced his candidacy for president of FSHF.

He announced this on the screen, announcing to all Albanians that he will remain part of the sport by running for president of FSHF against Armand Duka in the next elections.

“I will leave journalism, but I will be in the sports environment and I will be long. What can I say more openly? “I will run for president of the AFF, I am convinced that I will win”, he said.