Në tregun e këmbimit valutor ditën e sotme euro dhe dollari kanë pësuar një rritje në raport me lekun krahasuar një ditë më parë.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, euro këmbehet sot me 124.29 lekë ose 0.04 lekë më shumë se një ditë më parë.

Ndërsa monedha e gjelbër amerikane u forcua me 0,75 lekë dhe këmbehet në kuotën e 110.47 lekëve.

Pozitat në raport me lekun i ka forcuar sot edhe franga zvicerane.

Franga zvicerane këmbehet me 116.20 lekë ose 0.36 lekë më shumë se një ditë më parë, ndryshe nga paundi britanik që u zhvlerësua me 0.19 lekë dhe këmbehet me 138.58 lekë.

In the foreign exchange market today, the euro and the dollar have increased in relation to the lek compared to the previous day.

According to the official exchange rate of the Bank of Albania, the euro is exchanged today at 124.29 lek or 0.04 lek more than the day before.

While the green American currency strengthened by 0.75 lek and is exchanged at the quota of 110.47 lek.

The Swiss franc has strengthened its position in relation to the lek today.

The Swiss franc is exchanged at 116.20 lek or 0.36 lek more than the day before, unlike the British pound, which depreciated by 0.19 lek and is exchanged at 138.58 lek.