Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Frangës Zvicerane, ndërkohë Paundi Britanik dhe Dollari kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 101 Shitet 101.7

Euro: Blihet 122.5 Shitet 123

Paundi Britanik : Blihet 142 Shitet 143

Franga Zviceriane: Blihet 112 Shitet 112.8.

In the Exchange Rate today there is a decline in the Euro and the Swiss Franc, while the British Pound and the Dollar have risen.

Below you will find the updated exchange rate:

Dollar: Buy 101 Sell 101.7

Euro: Buy 122.5 Sell 123

British Pound: Buy 142 Sell 143

Swiss Franc: Buy 112 Sell 112.8