Tirana është tronditur ditën e sotme nga të shtënat me armë. Një i vrarë dhe një i plagosur është bilanci i një ngjarje të rëndë që ndodhi në një bar të njohur pranë Gjykatës së Tiranës.

Viktima është shtetasi Kudret Salia, i cili është qëlluar me armë zjarri nga shtetasi Mexhit Picari, ish-vjehrri. Si pasojë e të shtënave është plagosur dhe shtetasi Adriatik Cama. Policia ka bërë të ditur se babai ka vrarë brenda një lokali, ish-bashkëshortin e vajzës, që ishte në proces divorci.

Në lidhje me këtë ngjarje të rëndë ka dhënë një deklaratë për mediat drejtori i Policisë Tiranë, Rebani Jaupaj. Ai u shpreh se autori i vrasjes tani është arrestuar dhe është shoqëruar për në komisariatin e policisë Tiranë.

“Në orën 11:50 të ditës së sotme ka ndodhur një ngjarje e rëndë. Është vrarë një person që ishte në proces divorci. I ati i vajzës është autori i kësaj ngjarje të rëndë.

Viktima ka pasur një proces të gjatë divorci. Ish-gruaja ka qenë e arrestuar për probleme të dhunës në familje. Sot po bëhej seanca për divorcin”, tha Jaupaj.

 

Tirana is shocked today by gunfire. One killed and one injured is the balance of a serious event that took place in a well-known bar near the Court of Tirana.

The victim is the citizen Kudret Salia, who was shot with a firearm by the citizen Mexhit Picari, the former father-in-law. As a result of the shooting, the citizen Adriatik Cama was also injured. Police have announced that the father has killed inside a bar, the girl’s ex-husband, who was in the process of divorce.

Regarding this serious event, the director of Tirana Police, Rebani Jaupaj, gave a statement to the media. He said that the perpetrator of the murder has now been arrested and escorted to the Tirana police station.

“At 11:50 today, a serious event occurred. A person who was in the process of divorce was killed. The girl’s father is the author of this serious event.

The victim has had a long divorce process. The ex-wife has been arrested for domestic violence problems. “Today was the session for divorce”, said Jaupaj.