Një ngjarje e rèndë u raportua ditën e djeshme në fshatin Qenam të Tiranës. Një vajzë 14-vjeçare u gjet e vetëvárur në banesën e saj.Fillimisht u tha se trupit të saj po i bëhej ekspertiza, pasi dyshohej për shenja dhune, ku u tha edhe për pèrdhunim.

Mirëpo ditën e sotme një i afërm i familjes ka shkruar për redaksinë e JOQ, ku shprehet se nuk ka asnjë ekspertizë për të miturën. Dyshimet për përdhunim janë të pavërteta dhe se vajza është varrosur ditën e djeshme. Ai tregon se nuk dihen ende shkaqet për vetëvrasjen tragjike.

I afërmi shton se atë ditë, motra e saj fejohej dhe familja kishte shkuar tek krushqit. Mirëpo 14-vjeçarja nuk kishte shkuar, pasi do të kujdesej për vëllain e vogël. Ajo thjesht kishte kërkuar një foto të çiftit dhe më pas kishte kryer aktin e rèndë.

I afërmi shkruan: Prsh joq asgj nuk esht e sakt ajo esht vetvrar por as perdhunuar e as shenja dhune ska pas. Nuk ka pas ekspertiz, eshte varrosur dje. Dje esht fejuar motra e saj. Dhe ajo ka pas qef qet shkoj me to kur kan qen tu shku ke miqt. Kto i kan then se duhet te qendroj ne shtepi qe te mbaj vellain e vogel dhe ms t lejn shtepin vetem.

Dhe kjo ju ka thn qe kurt shlojn atje ti drg nje foto te çiftit. Dhe kto ja kan drg. Kur kan erdh ne shtepi kan pyt perte femijet ikan then qe esht mrapa shtepie duke i dhen uj qenit e kafsheve tjera. Dhe t ishte perdhonuar apo dhunuar sic thot personi qe ju ka shkrujt juve do ishin ber shum ekspertiza. Dhe per kto qe them jam i sigurt se jam i afert shum me familjaret.

A serious incident was reported yesterday in the village of Qenam in Tirana. A 14-year-old girl was found suicide in her apartment. She was initially told that her body was being examined, as it was suspected of signs of violence, where she was also said to have been raped.

However, today a relative of the family wrote for the editorial office of JOQ, where he states that he has no expertise for the minor. Suspicions of rape are untrue and that the girl was buried yesterday. He points out that the causes of the tragic suicide are not yet known.

The relative adds that that day, her sister was engaged and the family had gone to the bride and groom. But the 14-year-old did not go, as she would take care of her younger brother. She had simply asked for a picture of the couple and then committed the serious act.

The relative writes: For example, nothing is correct, she is suicidal, but she was not raped and there were no signs of violence. There was no expertise, he was buried yesterday. Her sister got engaged yesterday. And she was happy to go with them when they had friends. They were told that they should stay at home to keep their little brother and leave the house alone.

And this has told you that kurt shlojn there to send a picture of the couple. And these have drg. When they came home, they asked the children if they were behind the house, giving water to the dogs of other animals. And if it had been used or raped, as the person who wrote it tells you, a lot of expertise would have been done. And for what I’m saying, I’m sure I’m very close to my family.