Është ndarë nga jeta në moshën 63- vjeçare ish futbollisti i Skenderbeut dhe ekipit kombetar “Shpresa” Milutin Kercic. I cili vuante prej disa kohesh nga një sëmundje e rende.

Milutin Kercic eshte padyshim nje nga futbollistet me te mire ne gjithe historine e Skenderbeut.
Prej gati 30 vitesh jetonte ne Guci te Malit te Zi prej dhe nga kishte origjinen e babait.

Nga viti 2010 eshte rikthyer dhe nje here tek “Skenderbeu” pasi ish presidenti i futbollit korcar Agim Zeqo e ka perfshire per gati 3 sezone ne stafin e ekipit. Por, rikthehet dhe nje here ne vendin e origjines aty ku dhe do te prehet.

 

Former football player of Skenderbeu and the national team “Shpresa” Milutin Kercic has passed away at the age of 63. Who had been suffering from a serious illness for some time.

Milutin Kercic is undoubtedly one of the best footballers in the entire history of Skenderbeu.
He has been living in Guci, Montenegro for almost 30 years, from where his father came from.

Since 2010 he has returned once again to “Skenderbeu” after the former president of Korça football Agim Zeqo has included him for almost 3 seasons in the team staff. But, he returns once again to the place of origin where he will rest.