Një prej gjyqtarëve të ndeshjes Delvina-Albpetrol e zhvilluar sot në orën 13:30, në stadiumin “Panajot Pano” ka përfunduar në spital, pasi u qëllua me gurë në kokë. Ka qenë një tifoz, që nga jashtë stadiumit ka qëlluar me gurë në drejtim të njërit prej asistentëve duke plagosur në kokë.

Si pasojë asistenti E. P. është dëmtuar në kokë dhe është transportuar në spitalin e Sarandës, jashtë rrezikut për jetën. Policia ka bërë të mundur identifikimin e autorit të ngjarjes, A. H. i cili është larguar menjëherë nga vendngjarja. Policia njofton se ka rrethuar zonën dhe vijon krehja për kapjen e autorit.

One of the referees of the match Delvina-Albpetrol, held today at 13:30, at the “Panajot Pano” stadium, ended up in hospital, after being shot in the head with stones. There was a fan, who from outside the stadium threw stones at one of the assistants, injuring his head.

As a result, the assistant E. P. was injured in the head and was transported to the hospital in Saranda, out of danger for life. Police have made it possible to identify the perpetrator of the event, A. H. who immediately left the scene. Police report that they have surrounded the area and the combing to catch the perpetrator continues