Është shkrùmbuar nga flákët një banesë në lagjen “Zinxhiria” të Gjirokastrës,. Ajo i përket shtetasit Tafil Tafili.

Shtëpia është shkrùmbuar e gjitha sëbashku me orenditë shtëpiake. Paraprakisht dyshohet për zjárrvënie të qëllimshme ndërkohë forcat zjárrëfikëse dhe policia kanë mbërritur në vendngjarje.

Burime bëjnë me dije se ka dyshime që flákën ia ka vendosur babai i Tafil Tafilit ndërkohë nuk dihen ende shkaqet dhe rrethanat.

An apartment in the “Zinxhiria” neighborhood of Gjirokastra was exchanged by the people. It belongs to the citizen Tafil Tafili.

The house has all been demolished along with the household furniture. Preliminarily, it is suspected of intentional shooting, while the fire brigade and the police have arrived at the scene.

Sources suggest that there are suspicions that Tafil Tafili’s father placed the bullet in the meantime, while the causes and circumstances are still unknown.