Një ngjarje e rëndë tronditi dje opinionin publik, pasi u mësua se një 13-vjeçare ishte abuzuar seksualisht nga një 47-vjeçar, krushqi me familjen. Për këtë rast babai i të miturës, i cili mendohet se vuan nga probleme të shëndetit mendor është shprehur para kamerave se njihet me Blerimin, që tashmë është vënë në pranga, por nuk kishte dijeni mbi ngjarjen e ndodhur. “Asgjë, ku di unë, tani ajo andej është, Anisa”- u shpreh ai. I qetë, ai rrëfen se e bija shkonte shpesh në shtëpinë e tij, pasi kishin njohje. Ndër të tjera ai rrëfen se Blerimi, ishte bërë shkesë që e mitura të fejohej me një djalë, i cili kishte shkuar më pas në Greqi.

“Jo jo, nuk është ankuar për gjë. Vinte e dilte këtu. Ajo s’bëri gjë. Kishim lidhje nga baxhanaku im se punonte andej me të. Asgjë nuk i kishte premtuar. Vet e njohi. Vajza është 14 vjeç dhe Blerimi është 2 vjet më i madh se unë. Vajza rrinte atje te Blerimi, kishte atë çupën shoqe (vajzën e Blerimit), ka një vit e gjysmë. Kërkonte të vinte në shtëpi, por rrinte atje. Ajo s’rri në shtëpi do shoqen e saj”,-ka thënë ndër të tjera i ati.

I pandërgjegjshëm për ngjarjen, mbase nga tronditja ai ka deklaruar se vetë është mirë dhe se nuk e detyron dot të bijën se ku të qëndrojë. “Unë mirë jam, çupa si të dojë unë s’e mbaj me zor lidhur rri këtu apo rri atje, unë s’e di vetë nga jam. Po mirë minorene, unë çfarë t’i bëj, unë s’kam si ta marr litarin ta lidh atje sido që të jetë”.

 

A serious event shocked the public opinion yesterday, after it was learned that a 13-year-old girl was sexually abused by a 47-year-old man, married to the family. In this case, the father of the minor, who is thought to be suffering from mental health problems, said in front of the cameras that he knew Blerim, who has already been handcuffed, but had no knowledge of what happened. “Nothing, I do not know, now she is there, Anisa” – he said. Calmly, he confesses that his daughter often went to his house, as they had acquaintances. Among other things, he confesses that Blerim had become the reason for the minor to be engaged to a boy, who had then gone to Greece.

“No no, he has not complained about anything. He came and went here. She did nothing. We had a connection from my baxhanak that he worked with there. Nothing had been promised to him. He knew it himself. The girl is 14 years old and Blerim is 2 years older than me. The girl was staying there with Blerim, she had that friend’s girlfriend (Blerim’s daughter), she is a year and a half old. He wanted to come home, but he stayed there. “She does not stay at home, she loves her friend,” said her father, among other things.

Unaware of the event, perhaps out of shock he has declared that he himself is fine and that he can not force his daughter to stay. “I’m fine, maid, I’m not in a hurry to stay here or stay there, I do not know where I’m from. “Well, minor, what can I do for them? I have no choice but to tie the rope there anyway.”