Një ngjarje e rëndë u raportua mëngjesin e sotëm në një fshat të Kukësit. U mësua se dy vëllezër, përkatësisht 31 dhe 24 vjeç abuzuan seksualisht me një vajzë me probleme mendore dhe fizike.

Policia njoftoi se vajza është 20 vjeç nga Kosova, dhe ishte zhdukur nga shtëpia prej disa ditësh.

Lidhur me këtë ngjarje të rëndë ka reaguar edhe babai i vajzës. Ai shprehet se e bija ka ardhur në shtëpi në gjendje shumë të rëndë. Ajo ka tentuar që t’i vërë flakën vetes.

Milazim Berisha ka shtuar se abuzuesi kryesor nuk është kapur ende.

I ati thotë:

Pasi është gjendur vajza ka tentuar ti vërë flakën vetes. Është në gjendje jo të mirë për momentin. Ka kaluar ditë të rënda në Kukës. Vajza u zhduk mëngjesin e të premtes. Është kthyer në shtëpi me ndihmë mjekësore. Në Kukës i kanë nxënë. Dy i kanë burgosur dje edhe njëri është në kërkim. Ai bash kryesori është në kërkim.

A serious incident was reported this morning in a village in Kukes. It was learned that two brothers, aged 31 and 24, respectively, sexually abused a girl with mental and physical problems.

Police announced that the girl is 20 years old from Kosovo, and had been away from home for several days.

The girl’s father also reacted to this serious event. He says that his daughter came home in a very serious condition. She tried to set herself on fire.

Milazim Berisha added that the main abuser has not been caught yet.

The father says:

After being found, the girl tried to set herself on fire. It is in poor condition at the moment. Heavy days have passed in Kukës. The girl went missing Friday morning. He returned home with medical help. In Kukës they learned them. Two were imprisoned yesterday and one is wanted. He is the main wanted person.