Mexhit Picari nuk ka duruar gjyqin e divorcit të së bijës me dhëndrin e tij, Kudret Saliaj. Sot ishte përballja e pestë në gjykatë për divorc për çështjen civile ku gjyqtare ishte Irena Plaku.

Saliaj ndodhej i ulur në lokalin “Trëndafili i Bardhë”, së bashku me avokatin Adriatik Cama, dikur ish-prokuror.

Pikërisht në rreth orës 11:50 një makinë e tipit Hyndai i është afruar lokalit dhe ka shkrepur 8 tetë herë në tavolinën ku ishin të ulur Saliaj dhe Camaj. Pesë plumba kanë goditur mbi trup viktimën Ndwrsa i plagosur mbeti dhe ish-prokurori Cama.

Kudret Saliaj viktima


Mexhit Picari, vrasësi

Cama pasi ka kryer atentatin është larguar nga menjëherë në drejtim të paditur. Policia ka urdhëruar menjëherë ngritjen e postblloqeve për kapjen e autorit të ngjarjes së rëndë që tronditi opinionin publik kryeqytetas.

“Rreth orës 11:50, në bulevardin “Gjergj Fishta” dyshohet se shtetasi M. P. ka vrarë me armë zjarri shtetasin K. S. ( ish-bashkëshortin e vajzës) dhe si pasojë e të shtënave është plagosur dhe shtetasi A. C., i cili ndodhet jashtë rrezikut për jetën. Shërbimet e Policisë vijojnë krehjen e zonës për kapjen e autorit të dyshuar, shtetasi M. P. Janë ngritur pika kontrolli në hyrje dhe dalje të qytetit të Tiranës. Grupi hetimor, në bashkëpunim me Prokurorinë, po punon për sqarimin e rrethanave të ngjarjes”, thuhet në njoftimin për shtyp.

Por siç raporton gazetarja Anila Hoxha për emisionin “Breaking” mësohet se sot ishte pikërisht seanca e pestë gjyqësore ndërmjet zonjës Camaj dhe dhëndrit Saliaj. Një zgjatje pafund e këtij gjyqi që siç duket ka çuar që Mexhip Cami ta zgjidhë jo me anë të gjykatave, por me vetëgjyqësi dhe në mënyrë tragjike.

Mexhit Picari did not endure the divorce case of his daughter with his son-in-law, Kudret Saliaj. Today was the fifth confrontation in the divorce court for the civil case where the judge was Irena Plaku.

Saliaj was sitting in the “White Rose” bar, together with lawyer Adriatik Cama, once a former prosecutor.

Exactly at around 11:50, a Hyundai car approached the bar and fired 8 or eight times at the table where Saliaj and Camaj were sitting. Five bullets hit the victim on the body, while former prosecutor Cama was also injured.

Cama after committing the assassination left immediately in the direction of the respondent. Police immediately ordered the establishment of checkpoints to apprehend the perpetrator of the serious incident that shocked the public opinion in the capital.

At around 11:50, on “Gjergj Fishta” Boulevard, it is suspected that the citizen MP killed the citizen KS (the girl’s ex-husband) with a firearm and as a result of the shooting, the citizen AC, who is out of danger for life, was injured. . Police services continue combing the area to catch the suspected perpetrator, citizen M. P. Checkpoints have been set up at the entrance and exit of the city of Tirana. The investigative group, in cooperation with the Prosecution, is working to clarify the circumstances of the event “, it is said in the press release.

But as journalist Anila Hoxha reports for the show “Breaking”, it is learned that today was exactly the fifth court session between Mrs. Camaj and the groom Saliaj. An endless extension of this trial that apparently led Mexhip Cami to resolve it not through the courts, but with self-judgment and tragically.