Policia e Kavajës ka vënë në pranga shtetasin Kastriot Dema, i cili dyshohet se ka plagosur lehtë me thikë partneren e tij italiane, me të cilën është në prag ndarjeje.

Ndërkohë që Policia njofton se janë proceduar dhe dy persona të tjerë, që kanë qënë pjesë e stafit të resortit që ndodhet në zonën e Vilë Bashtovës.

Konflikti mes çiftit në proces divorci ka nisur për pronësinë e restorantit. Gruaja e cila u lëndua lehtë në dorë pretendon se është plagosur nga Dema, ndërsa ky i fundit edhe vetë është shtruar në spital, për shkak se është dhunuar nga kamarieri dhe kuzhinieri i lokalit.

“Në 2 të natës dëgjoj emrin tim. O Kastriot do të bëj këtë, do të bëj atë duke më sharë. Kuzhinieri, punëtori i ish-bashkëshortes hipën në ballkon dhe çan derën. Dal nga dera dhe sa dola ishte Carlota dhe ky tjetri. Me çelës papagall dhe thikë. Thikën ia hoqa nga duart dhe u largova. U lirova dhe ika tek babai, pastaj nuk mbaj më mend”, u shpreh dje Dema.

Për ngjarjen ka folur edhe babai i 32-vjeçarit, i cili ka thënë se djali i tij e kishte marrë në telefon për t’i thënë se donin ta vrisnin. Ai ka kërkuar nga autoritetet që të bëjnë drejtësi për ngjarjen.

“Më mori në telefon djali, ‘baba tha po më vrasin’. Unë kam qenë tek parkimi i makinave, pa asgjë në dorë. U dorëzova dhe i thashë unë s’kam asnjë mjet me bo luftë me ju. Kuzhinieri dhe kamerieri, ajo rrinte pak më tutje më erdhën të dy afër dhe në momentin që ai po ia bënte me dorë, thika e gjatë e kuzhinës ra poshtë. Mora djalin me gjak si ishte me makinë. Djali kishte lajmëruar policinë, por nuk kishte ardhur akoma. Ne kërkojmë vetëm drejtësi”, tha babai.

Njoftimi i Policisë:

Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Kavajë, bënë arrestimin në flagrancë të shtetasit K. D., 32 vjeç, banues në Rrogozhinë.

Arrestimi i këtij shtetasi u bë pasi duke thyer masën e sigurisë “Arrest në shtëpi” gjatë një konflikti për motive të dobëta ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj ish-bashkëshortes së tij e cila u pajis me Urdhër të Menjëhershëm të Mbrojtjes.

Në vijim të veprimeve u proceduan penalisht në gjendje të lirë edhe shtetasit G. B dhe F. V., pasi kanë ndërhyrë gjatë konfliktit nëpërmjet shtetasve të lartpërmendur duke goditur shtetasin K. D., i cili ndodhet në spital, jashtë rrezikut për jetën.

Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë së Rrethit Gjyqësor Kavajë, për veprat penale “Dhuna në familje” dhe “Largim i të burgosurit nga vendi i qëndrimit” në ngarkim të shtetasit K. D (i arrestuar) dhe për veprën penale “Plagosje e lehtë në bashkëpunim” në ngarkim të shtetasve G. B dhe F. V, të proceduar në gjendje të lirë.

Kavaja police have handcuffed the citizen Kastriot Dema, who is suspected of slightly stabbing his Italian partner, with whom he is on the verge of separation.

Meanwhile, the Police announces that two other persons have been prosecuted, who were part of the staff of the resort located in the area of ​​Villa Bashtova.

The conflict between the couple in the divorce process has started over the ownership of the restaurant. The woman who was slightly injured in the hand claims that she was injured by Dema, while the latter himself was hospitalized, because he was raped by the waiter and the cook of the bar.

“At 2 in the morning I hear my name. O Kastriot I will do this, I will do it by cursing me. The cook, the ex-wife’s worker climbed onto the balcony and plowed the door. I went out the door and as I came out it was Carlota and this other one. With parrot wrench and knife. I removed the knife from his hands and walked away. “I was released and fled to my father, then I do not remember,” Dema said yesterday.

The 32-year-old’s father also spoke about the incident, saying that his son had called him to tell him that they wanted to kill him. He has asked the authorities to do justice to the event.

“The boy called me, ‘Dad said they were killing me.’ I was at the car park, with nothing in hand. I surrendered and told him I had no means to fight you. The cook and the waiter, she was standing a little further away both of them came close to me and the moment he was doing it by hand, the long kitchen knife fell down. I took the bloody boy as he was by car. The boy had called the police, but had not yet arrived. “We only demand justice,” said the father.

Police Notice:

Specialists for the Investigation of Crime at the Kavaja Police Commissariat, made the arrest in flagrante delicto of the citizen K. D., 32 years old, resident in Rrogozhina.

The arrest of this citizen was made after breaking the security measure “Home arrest” during a conflict for weak motives he exercised physical and psychological violence against his ex-wife who was provided with an Immediate Protection Order.

Following the actions, the citizens G. B and F. V. were also prosecuted at large, after they intervened during the conflict through the above-mentioned citizens by hitting the citizen K. D., who is in the hospital, out of danger for life.

The materials were forwarded to the Prosecutor’s Office at the Court of First Instance of the Kavaja Judicial District, for the criminal offenses “Domestic Violence” and “Removal of a prisoner from the place of residence” against the citizen K. D (arrested) and for the criminal offense ” Minor injury in cooperation ”against the citizens G. B and F. V, prosecuted at large.