Nja vatër zjarri ka shpërthyer në një sipërfaqe me pisha në Krastë të Elbasanit.

Zjarri ka rënë pak minuta më par në një zonë me pisha afër banesave.
Në vendin e ngjarjes kane shkuar zjarrfikeset dhe pas pak minuatash e kane fikur vatren.

Policia po punon per te identifikuar shkaqet e shperthimit te zjarrit ne kete vend.

Zonja njihet si “mushkëria” e Elbasanit.

A fire broke out in a pine area in Krasta, Elbasan.

The fire broke out a few minutes ago in a pine area near the apartments.
Firefighters went to the scene and after a few minutes they extinguished the fire.

Police are working to identify the causes of the fire in this country.

The lady is known as the “lung” of Elbasan.