Mes personave të parë që kanë bërë vaksinën anti Covid në Amerikë është edhe një shqiptar. Arjet Gega është mjek i sëmundjeve Infektive dhe asistent profesor në shtetin e Connecticut-it.

Ai tregon në një intervistë për Tch se u vaksinua si pjesë e planit të Qeverisë Federale për punonjësit e shëndetit që janë në kontakt me pacientët me Covid-19.

Doktor Gega thotë se nuk kishte asnjë pikëpyetje për të bërë vaksinën dhe u bën thirrje të gjithë shqiptarëve që janë kundër vaksinës, që të mos kenë asnjë mëdyshje.

Among the first people to get the anti-Covid vaccine in America is an Albanian. Arjet Gega is an Infectious Diseases physician and assistant professor in the state of Connecticut.

He tells in an interview with Tch that he was vaccinated as part of the Federal Government plan for health workers who are in contact with patients with Covid-19.

Dr. Gega says that there was no question mark to make the vaccine and calls on all Albanians who are against the vaccine, not to have any doubts.