Futbolli italian është tronditur mbrëmjen e djeshme nga një ngjarje e rëndë. Arbitri 33-vjeçar, Daniele De Santis, është vrarë me thikë së bashku me bashkëshorten e tij, Eleonora Manta, nga një person pas një konflikti fizik. Sipas informacioneve, krimi është kryer nga një person, i cili është larguar nga vendngjarja. Të pranishmit janë tronditur nga skena e ndodhur, ndërsa policia ka mbërritur në vendin e ngjarjes dhe po kryen hetimet.

Të dy viktimat janë gjetur në një pallat të goditur me thikë. De Santis arbitronte në Serinë B dhe C, ndërsa kishte debutuar si gjyqtar në vitin 2017. Autori i masakrës është parë teksa largohej dhe është shpallur në kërkim për vrasjen e dyfishtë, ndërkohë që sipas informacioneve të para, krimi mund të ketë si prapaskenë një çështje pasionale mes vrasësit dhe bashkëshortes së arbitrit italian.

Italian football was shocked last night by a serious event. The 33-year-old referee, Daniele De Santis, was stabbed to death along with his wife, Eleonora Manta, by a person after a physical conflict. According to the information, the crime was committed by a person, who left the scene. Attendees were shocked by the scene as police arrived at the scene and are conducting investigations.

The two victims were found in a palace stabbed. De Santis refereed in Serie B and C, while making his debut as a referee in 2017. The perpetrator of the massacre was seen leaving and declared wanted for double murder, while according to initial information, the crime may have a case behind it. passionate between the killer and the wife of the Italian arbitrator.