Dy persona u arrestuan për plagosjen e një ish-boksieri 32-vjeçar shqiptar, në Peristeri, të Greqisë.

Ngjarja u regjistrua të martën pasdite në Rrugën Dodecanese në Peristeri kur një 32-vjeçar u sulmua me armë dhe një dorezë të hekurt nga dy persona të panjohur me kapuç.

Konkretisht, dy të huajt, të cilët ishin në makinë kur panë ish-boksierin, zbritën dhe e sulmuan atë. Njëri e qëlloi në këmbë dhe tjetri e goditi me një grusht të hekurt.

Ata më pas nxituan të largoheshin nga vendi i ngjarjes, ndërsa më pas ish-boksieri shkoi vetë në spital për të marrë ndihëm e parë mjekësore.

Two people were arrested for injuring a 32-year-old former Albanian boxer, in Peristeri, Greece.

The incident was recorded Tuesday afternoon on Dodecanese Street in Peristeri when a 32-year-old man was attacked with a gun and an iron handle by two unidentified persons with a hood.

Specifically, the two foreigners, who were in the car when they saw the former boxer, got off and attacked him. One shot him in the leg and the other hit him with an iron fist.

They then rushed to leave the scene, while the former boxer then went to the hospital himself to get first aid.