Ndonëse ka kaluar shumë vite që nga skandali i vitit 2009 ku u përfshi dhe futbollisti i njohur Cristiano Ronaldo, ish-modelja që pretendon se është përdhunuar nga ylli i famshëm është rikthyer në qendër të vëmendjes, teksa e akuzon për përdhunim dhe i kërkon plot 65 milionë euro, ku 2 milion janë shpenzimet e gjyqit që u zhvillua në vitin 2016.

Ish-modelja është Kathryn Mayorga, e cila tashmë kërkon këtë shumë parash si dëmshpërblim nga Ronaldo. Pas pretendimeve, në vitin 2016 ish-modelja së bashku më avokatët e saj hapi një padi civile ndaj yllit portugez në Las Vegas.

Më pas çështja u pushua me justifikimin se ajo ishte e “paaftë mendërisht”. Ndërsa në vitin 2018 ishte vetë Ronaldo i cili në rrjetet sociale. “Daily Mirror” ka publikuar së fundmi disa dokumente ku janë shkruar pretendimet e Kathryn Mayorga, e cila i bazon kërkesat e saj në disa akuza.

Although many years have passed since the 2009 scandal involving the famous footballer Cristiano Ronaldo, the former model who claims to have been raped by the famous star has returned to the spotlight, as she accuses him of rape and demands a full 65 million euros, of which 2 million are the costs of the trial that took place in 2016.

The former model is Kathryn Mayorga, who is already seeking this amount of money as compensation from Ronaldo. Following the allegations, in 2016 the former model along with her lawyers filed a civil lawsuit against the Portuguese star in Las Vegas.

The case was later dismissed on the grounds that she was “mentally incompetent”. While in 2018 it was Ronaldo himself who on social networks. The “Daily Mirror” has recently published several documents where the claims of Kathryn Mayorga are written, which bases its claims on several accusations.