Një Ish-polic duke ecur me shpejtësi skëterrë ka humbur kontrollin e makinës dhe është përplasur me shtyllën e një karburanti në vendi e quajtur “Unaza e vjetër” në Kavajë.

Ai po udhëtonte me shpejtësi dhe jo në anën e tij të makinës, për të shmangur aksidentin me makinën tjetër ai është përplasur me shtyllën e karburanit të ndodhur afër rrugës.

Ish-polici i larguar me dëshirë nga detyra me iniciale M.Xh është dërguar me shpejtësi në spitalin e Durrësit dhe ndodhet në gjendje të rëndë.

Nuk dihet akoma se cili është shkaku i ecjes me shpejtësi të shoferit dhe se pse po ecte nga ana tjetër e rrugës. Sipas policisë, grupi hetimor dhe shërbimet e Policisë ndodhen në vendngjarje dhe vijon puna për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes.

A former police officer speeding has lost control of his car and collided with the fuel pole in a place called “Old Ring” in Kavaja.

He was traveling at high speed and not on his side of the car, to avoid the accident with the other car he collided with the convoy pillar located near the road.

The former police officer who voluntarily resigned with the initials M.Xh was rushed to the hospital in Durrës and is in serious condition.

It is not yet known what caused the driver to walk fast and why he was walking on the other side of the road. According to the police, the investigative group and the Police services are at the scene and work is underway to clarify the circumstances of the event.