Një lajm shumë i trishtë ka tronditur sot futbollin francez dhe jo vetëm. Ish-talenti PSG-së, Jordan Diakese, është ndarë nga jeta në moshën 24 vjeçare, ndërsa shkaku i vdekjes së tij ende nuk është bërë publik.

Lajmin për vdekjen e futbollistit francez e konfirmoi klubi i tij aktual, FC Furiani, nëpërmjet një njoftimi zyrtar në rrjetet sociale.

Deklarata:

Me hidhërim të thellë njoftojmë për vdekjen e futbollistit tonë, Jordan Diakese. Një futbollist i shkëlqyer, një njeri që gjithmonë buzëqeshte dhe ndihmonte shokët e skuadrës. Klubi ynë është në zi. Ngushëllime familjes dhe miqve”.
Kujtojmë që para disa vitesh, Diakese ishte tek Akademia e PSG-së, por ka qenë i pafat, pasi nuk i dhanë asnjëherë mundësinë të debutonte me ekipin e parë të kampionëve të Francës. Ai gjithashtu ka luajtur për Francë U20 dhe U21.

A very sad news has shocked French football today and not only. Former PSG talent Jordan Diakese has passed away at the age of 24, and the cause of his death has not yet been made public.

The news of the death of the French footballer was confirmed by his current club, FC Furiani, through an official announcement on social networks.

statement:

We are deeply saddened to announce the death of our footballer, Jordan Diakese. An excellent footballer, a man who always smiled and helped his teammates. Our club is in mourning. Congratulations to family and friends.
Recall that a few years ago, Diakese was at the PSG Academy, but was unlucky, as they never gave him the opportunity to debut with the first team of the French champions. He has also played for France U20 and U21.