Himni i Maqedonisë së Veriut u këndua për herë të parë në një kompeticion madhështor si Europiani, pikërisht ditën e sotme, në stadiumin e Bukureshtit, ku skuadra e trajnerit Angelovski, kishte përballë Austrinë.

Ata që ra në sy gjatë ekzekutimit të himnit maqedonas, ishin 4 futbollistët shqiptarë, Alioski, Bardhi, Ademi dhe Musiu, që zgjodhën të mos këndonin, duke respektuar në një farë mënyre edhe origjinën e tyre.

Të katërt këta futbollistë u graduan titullarë nga trajneri Angelovski, ndërkohë që pjesa tjetër e futbollistëve, e kënduan himnin, në këtë ndeshje historike për shtetin e tyre. Në stol janë edhe Bejtullai dhe Hasani.
The anthem of Northern Macedonia was sung for the first time in a great competition like the European one, exactly today, at the stadium in Bucharest, where the team of coach Angelovski, faced Austria.

Those who stood out during the execution of the Macedonian anthem, were 4 Albanian footballers, Alioski, Bardhi, Ademi and Musiu, who chose not to sing, respecting in a way their origin.

All four of these players were promoted to titles by coach Angelovski, while the rest of the players sang the anthem in this historic match for their country. Bejtullai and Hasani are also on the bench.