Nëna është ajo që me shumë mundime na rritë e na edukon, duke uruar gjithnjë që fëmijët e saj të bëhen të mbarë e të kenë jetë të dinjitetshme.

Mirëpo kjo jo gjithherë reflekton tek fëmijët, të cilët më pas mund edhe të devijojnë gjatë jetës.

Për me keq ka edhe raste kur fëmijët pa fije turpi, mund të sulmojnë prindërit e tyre, siç është një rast në Mitrovicën e Jugut.

Policia ka raportuar se është arrestuar një vajzë në Mitrovicë pasi që e njëjta ka kanosur dhe sulmuar fizikisht nënën e saj.

In Mitrovica the girl beats her mother
The mother is the one who with great effort raises and educates us, always wishing her children to be prosperous and to have a dignified life.

However, this does not always reflect on children, who may later deviate during life.

To make matters worse, there are cases when children without shame can attack their parents, as is the case in South Mitrovica.

Police reported that a girl was arrested in Mitrovica after she threatened and physically assaulted her mother.