Arrestohet vajza që poshtëroi dhe publikoi videon e vajzës që shkoi me të dashurin e saj

Policia e Shkodrës ka arrestuar një 30-vjeçare me iniciale M.Gj e cila shfaqet në një video të shpërndarë në rrjetet sociale duke rrahur dhe poshtëruar një vajzë, e cila kishte shkuar me të dashurin e të arrestuarës.

Duke e dhunuar me egërsi, e arrestuara Margerita Gjoni, e ka publikuar në Instagram videon poshtëruese ku shfaqet duke e goditur egërsisht dhe detyruar 22-vjeçaren B.Rr që të pohojë se kishte kryer marrëdhënie me të fejuarin e saj, Nduen, siç dëgjohet në video.

Në video-skandalit duket se shtetasja Margarita Gjoni ka rrahur dhe kërcënuar Brisilda Rrokun, është bërë arrestimi i saj.

Mësohet se Policia e Shkodrës ka vënë në pranga Margarita Gjonin e cila ka rrahur Brisilda Rrokun pse kjo e fundit kreu marrëdhënie seksuale me të dashurin e saj.

Disa video u bënë publike në JOQ Albania ku duket se Gjoni ka marrë peng Rrokun bashkë me disa vajza të tjera të cilat filmojnë momentet e dhunës.

Ditën e sotme u bë e ditur edhe kush është djali për të cilën dy vajzat hynë keq në sherr me njëra-tjetrën dhe mësohet se ai quhet, Ndue Preka (Noja).

Policia bëri të ditur se mbi M.Gj tani rëndojnë tre akuza:

“Shërbimet e Komisariatit të Policisë Shkodër, – thuhet në njoftim, – menjëherë pas marrjes së kallëzimit nga shtetasja B. RR., se shtetasja M.Gj, 30 vjeçe, banuese Shkodër, e kishte kërcënuar, dhunuar, filmuar dhe i kishte shpërndarë në rrjetet sociale videon, menjëherë kanë bërë kapjen dhe arrestimin në flagrancë të 30-vjeçares.

Arrestimi i kësaj shtetaseje u bë pasi me datën 18.08.2020, ka kanosur, rrahur dhe me pas i ka shpërndarë videon në rrjetin socal instagram shtetases B. Rr.

Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Shkodër për veprime të mëtejshme në ngarkim të shtetases M. Gj., për veprat penale “Kanosja”, “Dëmtime të tjera me dashje” dhe “Ndërhyrja në të dhënat kopjuterike”.

Shkodra police have arrested a 30-year-old woman with the initials M.Gj who appears in a video shared on social networks beating and humiliating a girl, who had gone with the boyfriend of the arrested.

Violently raping her, the arrested Margerita Gjoni, has published on Instagram the humiliating video where she appears beating him severely and forcing 22-year-old B.Rr to claim that he had had intercourse with her fiancé, Nduen, as heard in video.

The police announced that M.Gj now faces three charges:

“The services of the Shkodra Police Commissariat, – it is said in the announcement, – immediately after receiving the report from the citizen B. RR., That the citizen M.Gj, 30 years old, resident of Shkodra, had threatened, raped, filmed and distributed them in video social networks, immediately made the capture and arrest in flagrante delicto of the 30-year-old.

The arrest of this citizen was made after on 18.08.2020, he threatened, beat and then distributed the video on the social network instagram to the citizen B. Rr.

The materials were forwarded to the Prosecutor’s Office of the Shkodra Judicial District for further actions against the citizen M. Gj., For the criminal offenses “Threat”, “Intentional other damages” and “Interference in computer data”.