Lajm i mirë për qytetin e Elbasanit. Shërohet pacieniti që ishte infektuar më COVID-19. Lajmi bëhet i ditur nga Drejtoria e Shëndetit Publik.

Sipas burimeve të kësaj drejtorie, pacienti me inicialet R.M rezultoi negativ gjatë testit të tretë dhe tani konsiderohet plotësisht i shëruar.

Edhe gjendja e pacientëve të tjerë rezultuar pozitiv nga Elbasani rezulton të jetë e mirë.
Deri më tani nga Elbasani kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 pesë shtetas nga dy familje. Ndërsa të gjithë testet e personave të tjerë kanë dalë negativë.

Good news for the city of Elbasan. Heals the pacienite that was infected with COVID-19. The news is announced by the Directorate of Public Health.

According to the sources of this directory, the patient with the initials R.M. turned negative during the third test and is now considered fully cured.

The situation of other patients that were positive from Elbasan is also good.
So far five citizens from two families have been positive with COVID-19 from Elbasan. All other people’s tests have been negative.