Një grua ka përfunduar duke u martuar me një mysafir në martesën e saj pasi dhëndri ishte larguar. Nusja që quhej Sindhu, do të martohej me një burrë të quajtur Naveen.

Ceremonia po zhvillohej në të njëjtën ditë me dasmën e vëllait të Naveen, kështu që familjet i mbajtën ato njëkohësisht.

Dita e madhe u caktua më 3 Janar, por kur dasma u afrua, Naveen nuk u gjet askund dhe sipas mediave lokale, ai u largua nga salla e dasmës për të qenë me të dashurën e tij.

Ndërkohë e dashura e Naveen kishte kërcënuar se do të prishë dasmën duke pirë helm para të ftuarve.

Por kur dasma po zhvillohej, anëtarët e familjes së Sindhu vendosën që nusja të martohej me një nga të ftuarit.

Burimi:ladbible, joq.al

A woman has ended up marrying a guest at her wedding after the groom had left. The bride, named Sindhu, was to marry a man named Naveen.

The ceremony was taking place on the same day as Naveen’s brother’s wedding, so the families held them simultaneously.

The big day was set for Jan. 3, but when the wedding approached, Naveen was nowhere to be found and according to local media, he left the wedding hall to be with his girlfriend.

Meanwhile Naveen’s girlfriend had threatened to ruin the wedding by drinking poison in front of the guests.

But while the wedding was taking place, Sindhu family members decided that the bride should marry one of the guests.