E ëma e 18-vjeçares së abuzuar seksualisht nga babai në Maliq të Korçës rrëfen ngjarjen e rëndë, që tronditi familjen.

Ajo tregon për gazetaren e “BalkanWeb” dhe “News24”, Lorena Kodra, se si e mësoi abuzimin ndaj të bijës dhe denoncimin në polici.

Sipas saj, vajza kishte shkuar të takonte të atin, por ai i kishte kërkuar të kryenin marrëdhënie seksuale.

Ndërsa thekson se ishte ndarë prej një viti me të, pasi ai e dhunonte edhe në sy të fëmijëve, e ëma kërkon të vihet drejtësi, pasi në të kundërt ai do ta vrasë vetë.

“Jam nëna e tre fëmijëve. Kam një vit që jam larguar nga bashkëshorti, nuk kaloja mirë, kisha dhunë, edhe në sy të fëmijëve jam dhunuar, kishte raste që godiste dhe fëmijët. Dje ka ndodhur dicka që më ka prekur jashtë mase. Vajzën e kam 18 vjeç. Ka vajtur tek i ati për të ndenjur, për ta takuar. Nuk më ka ardhur mirë.

Të nesërmen më ka marrë një shoqe e çupës dhe më ka thënë që është me mua, sepse i atij këtu, këtu…”, më tregoi të tërë historinë, që i ati i kishte thënë gocës. Erdha në shtëpi, fola me vajzën, m’i tregoi të gjitha gjërat, madje e kishte marrë dhe në incizim. Kishte ikur nga shtëpia, duke e gënjyer që po shkonte në punë. E cuam menjëherë në polici, bëmë cfarë ishte për të bërë, thirrën dhe ish-tim shoq dhe i thanë ç’kishin për t’i thënë.

Jam tronditur shumë nga kjo ngjarje. Vajza më tha që babi donte të bënte marrëdhënie me mua. Është një gjë shumë e rëndë. Shumicën i kam rritur vetë fëmijët, por kohët e fundit kishte marrëdhënie me të bijën, ishte më i afërt. Ai konsumon vazhdimisht hashiashin, por sidoqoftë një baba nuk mund të flasë me atë mënyrë që ka folur. Ne kemi frikë shumë, mund të më vrasë dhe vajzën, nëse nuk merren masa ndaj atij plehre. Në të kundërt unë do të marr masa vetë, o do e vras, o të më vrasë, nuk e lejoj edhe të më vrasë fëmijët, se në atë gjendje që u bë ai, çfarë s’mund të presësh”, thekson e ëma e vajzës.

The mother of the 18-year-old sexually abused by her father in Maliq, Korça, recounts the serious event that shocked the family.

She tells BalkanWeb and News24 journalist Lorena Kodra how she learned of her daughter’s abuse and police reporting.

According to her, the girl had gone to meet her father, but he had asked her to have sex.

While emphasizing that he had been separated from her for a year, as he also raped her in front of the children, his mother wants justice to be done, because otherwise he will kill her himself.

“I am a mother of three. I have been away from my husband for a year, I was not having a good time, I was violent, I was raped in front of the children, there were cases when I hit the children. Yesterday something happened that touched me immensely. My daughter is 18 years old. He went to his father to stay, to meet him. I didn’t feel well.

The next day, a maid’s friend picked me up and told me that she was with me, because he was here, here… “, she told me the whole story that her father had told the girl. I came home, talked to the girl, she told me everything, she even took it in the recording. He had run away from home, lying that he was going to work. We immediately took him to the police, did what he had to do, and they called my ex-husband and told him what they had to say.

I am very shocked by this event. The girl told me that Dad wanted to have a relationship with me. It’s a very serious thing. Most of the time I raised the children myself, but recently I had a relationship with my daughter, she was closer. He constantly consumes hashish, but a father cannot speak the way he has spoken. We are very scared, he can kill my daughter too, if no measures are taken against that garbage. On the contrary, I will take measures myself, or I will kill him, or he will kill me, I will not allow him to kill my children, because in the situation that he became, what can you not expect “, emphasizes the mother of daughter.