Covid-19 është “futur” edhe në spitalin psikiatrik të Elbasanit. Burime për abcnews.al bëjnë të ditur se ka rezultuar pozitive një kryeinfermiere, e cila ka pasur kontakte me një pjesë të madhe të stafit të këtij spitali.

Burimet thonë së kryeinfermierja dyshohet të ketë infektuar edhe dy pacientë.

Në këtë spital janë rreth 350 pacientë që kanë vite që trajtohen dhe një staf prej afro 120 punonjësish.

Mësohet se prej një jave spitali psikiatrik “Sadik Dinçi” ka mbyllur edhe pavionin e urgjencës dhe nuk kryen asnjë shtrim.

 

Covid-19 was “introduced” in the psychiatric hospital of Elbasan. Sources for abcnews.al inform that a head nurse has been positive, who has had contacts with a large part of the staff of this hospital.

Sources say the head nurse is suspected of infecting two more patients.

In this hospital there are about 350 patients who have been treated for years and a staff of about 120 employees.

It is learned that for a week the psychiatric hospital “Sadik Dinçi” has closed the emergency ward and does not perform any hospitalizations.